top of page

Tijdsbesteding kinderen

Stelt u zich wel eens vragen over de tijdsbesteding van uw zoon of dochter of maakt u zich zorgen dat hij of zij in verkeerde kringen verzeild is geraakt? De invloed die uitgaat van de vriendenkring mag niet onderschat worden. U hebt er dan ook alle belang bij om na te gaan dat dit geen negatieve invloed is.

Wanneer uw zoon of dochter in een vriendenkring van druggebruikers is terechtgekomen, dan is het niet uitgesloten dat hij of zij ook zal beginnen experimenteren met drugs. Wij kunnen de vriendenkring van uw zoon of dochter doorlichten en nagaan of uw zoon of dochter zich met andere zaken bezighoudt dan u voorgehouden wordt. Wij respecteren het belang van de vertrouwensband die u hebt met uw zoon of dochter en gaan met uiterste discretie te werk. Daarnaast kunt u te allen tijde advies bij ons inwinnen daar ons kantoor over vergunde detectives beschikt die daarbovenop over een menswetenschappelijke opleidingsachtergrond beschikken.

Pesten

Wat als uw kind wordt gepest en diverse instanties zoals de school en politie hiervan op de hoogte zijn, maar er niets aan gedaan wordt? Wilt u meer bewijzen om op tafel te kunnen leggen of om een klacht in te dienen indien uw kind zelfs het slachtoffer wordt van fysiek geweld zoals slagen en verwondingen? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn door discreet na te gaan wie de daders zijn en van welk verbaal en/of fysiek geweld uw kind slachtoffer is.

HEBT U NOOD AAN EEN PROFESSIONELE AANPAK VAN UW PROBLEEM?

Engels & Partners - Logo (2) met transpa
bottom of page